Насладете се на всяка хапка

Какво предлагаме


Робата грил

Робата e кулинарен метод, подобен на барбекю, при който продуктите се приготвят върху нагорещени дървени въглища. Следваме всички правила на тази традиция и неслучайно нашият Робата грил е най-предпочитаният сред познавачите в София и страната.


Суши

Тук можете да се насладите на ястие, което владее кулинарното въображение още от VII-VIII в. Оризовите рулца със зеленчуци, подправени със соев сос, са типични за Япония, но са разпространени и обичани в Китай и целия свят. Разчитаме на суши ориз (sushi-meshi): сорт бял, късозърнест японски ориз, овкусен със смес от оризов оцет, захар, сол, комбу, оризово вино или саке.


Тепаняки

Тепаняки е уред и свързаният с него метод за приготвяне на храна, който възниква преди 200 години в Япония. Състои се от голяма нагорещена метална плоча, на която се приготвят меса, морски дарове, ориз, яйца и зеленчуци.


Тематични вечери

Кулинарните ни вечери са не само наслада на сетивата, но и повод да научите любопитни подробности за азиатската кулинария. При нас можете да посетите Робата грил вечер, Суши вечер, Тепаняки вечер, Тайландска вечер, Корейска вечер, както и Brunch weekend. Очаквайте нови теми в това пътешествие на вкуса!


Домашно приготвени напитки

Автентичните домашни напитки с неповторим вкус са на почит при нас. На място приготвяме и специалните коктейли с най-добрите натурални съставки.


Премиум продукти

Вкусовете със световна слава разчитат на премиум продукти и затова ние си ги набавяме редовно, за да ви приобщим към кулинария на най-високо ниво:

Продукт: Познатото в цял свят със своята мраморна структура, японската порода „Уагю” е с един от най-запомнящите се вкусове. Предлаганият от нас стек е от възможно най-високия клас А5 приготвен на тепаняки.

Ястие: Уагю бийф на тепаняки

Продукт: Премиум австралийски Блек ангъс

Ястие: Рибай от „Блек Ангъс“

Рибай стек от „Блек Ангъс“ резерва, маринован и приготвен на робата грил

Продукт: Марокански премиум октопод

Ястие: Карпачо от октопод

Микс от хрупкави салати върху маринован октопод със завършек от дехидратирано годжи бери

Ястие: Октопод на робата

Маринован октопод, приготвен по технологията „су вид”, запечен на робата грил и глазиран с домашен балсамов сос

Продукт: „Пата Негра“ е порода прасета, които живеят във високите части на Западна Испания и се хранят основно с жълъди, откъдето идва и страхотният вкус на месото им.

Ястие: Иберико рибс

Нашите ребра са мариновани, запечени и глазирани с домашен барбекю сос.

бул. „Витоша“ 89B,
1463 Иван Вазов, София

Понеделник - Неделя
11:00 - 23:00 ч.

Последвайте ни в Instagram

Част от