Този сайт използва бисквитки (cookies) и е в съответствие с ОРЗЛД(GDPR).
Научи повече.
Насладете се на всяка хапка
Какво предлагаме
Робата грил
Робата e кулинарен метод, подобен на барбекю, при който продуктите се приготвят върху нагорещени дървени въглища. Следваме всички правила на тази традиция и неслучайно нашият Робата грил е най-предпочитаният сред познавачите в София и страната.
Суши
Тук можете да се насладите на ястие, което владее кулинарното въображение още от VII-VIII в. Оризовите рулца със зеленчуци, подправени със соев сос, са типични за Япония, но са разпространени и обичани в Китай и целия свят. Разчитаме на суши ориз (sushi-meshi): сорт бял, късозърнест японски ориз, овкусен със смес от оризов оцет, захар, сол, комбу, оризово вино или саке.
Тепаняки
Тепаняки е уред и свързаният с него метод за приготвяне на храна, който възниква преди 200 години в Япония. Състои се от голяма нагорещена метална плоча, на която се приготвят меса, морски дарове, ориз, яйца и зеленчуци.
Тематични вечери
Кулинарните ни вечери са не само наслада на сетивата, но и повод да научите любопитни подробности за азиатската кулинария. При нас можете да посетите Робата грил вечер, Суши вечер, Тепаняки вечер, Тайландска вечер, Корейска вечер, както и Brunch weekend. Очаквайте нови теми в това пътешествие на вкуса!
Домашно приготвени напитки
Автентичните домашни напитки с неповторим вкус са на почит при нас. На място приготвяме и специалните коктейли с най-добрите натурални съставки.
Премиум продукти
Вкусовете със световна слава разчитат на премиум продукти и затова ние си ги набавяме редовно, за да ви приобщим към кулинария на най-високо ниво:
Продукт: Познатото в цял свят със своята мраморна структура, японската порода „Уагю” е с един от най-запомнящите се вкусове. Предлаганият от нас стек е от възможно най-високия клас А5 приготвен на тепаняки.
Ястие: Уагю бийф на тепаняки
Продукт: Премиум австралийски Блек ангъс
Ястие: Рибай от „Блек Ангъс“
Рибай стек от „Блек Ангъс“ резерва, маринован и приготвен на робата грил
Продукт: Марокански премиум октопод
Ястие: Карпачо от октопод
Микс от хрупкави салати върху маринован октопод със завършек от дехидратирано годжи бери
Ястие: Октопод на робата
Маринован октопод, приготвен по технологията „су вид”, запечен на робата грил и глазиран с домашен балсамов сос
Продукт: „Пата Негра“ е порода прасета, които живеят във високите части на Западна Испания и се хранят основно с жълъди, откъдето идва и страхотният вкус на месото им.
Ястие: Иберико рибс
Нашите ребра са мариновани, запечени и глазирани с домашен барбекю сос.