Вашата клубна карта по програма „ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ”

Програма „Лоялен клиент”

Лоялна карта

Програмата „ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ” насърчава клиентската лоялност, с която се радвате на бонус точки и отстъпки* в нашите заведения:

  • 888 Taste Show Asian Cuisine – азиатски ресторант
  • San Remo Mediterranean Cuisine – средиземноморски ресторант
  • Club Black & White – пиано бар

Натрупаните точки във Вашата клубна карта се конвертират в реални пари (1 бонус точка се равнява на 1 лев), с които плащате цялата сметка или част от нея. С картата може да се сдобиете при посещение на някое от заведенията, като веднага след активацията ѝ и първото заплащане започва трупане на точки.

Картата е предназначена единствено за тяхното събиране и използване на съответни отстъпки** съгласно Общите Условия по програма „ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ”. Тя не е разплащателно средство (във функцията на кредитна или дебитна такава), поименна е и не се преотстъпва на други лица.

*Отстъпката важи само за консумация на храни (без напитки). Не по-малко от 10% отстъпка от цените на храна в основните менюта на заведенията. Не по-малко от 10% под формата на бонус точки на всяка заплатена сметка.

**Отстъпката от не по-малко от 10% не се комбинира с други промоции.

Запознайте се с детайлите относно нашето заявление за участие, попълнете формата и я изпратете на 888@palmsroyalesofia.com

бул. „Витоша“ 89B,
1463 Иван Вазов, София

Понеделник - Неделя
11:00 - 23:00 ч.

Последвайте ни в Instagram

Част от